Bad

Badet er stedet for velvære. Her starter og avslutter du de fleste dagene dine. Vi bidrar gjerne til at dette blir et rom hvor du elsker å tilbringe tid.

Vi utfører alle typer oppussing og bygging av bad. Noen gager er det ikke så mye som skal endres, mens andre ganger er total renovering. Vi hjelper deg med store og små prosjekter, og vi har solid erfaring med våtrom. Vi kan ta hele oppussingen sammen med våre gode samarbeidspartnere.

Din trygghet er vår hovedprioritet, og vi garanterer naturligvis den høyeste fagmessige kvalitet på arbeidene vi leverer. For deg innebærer det både sikkerhet og merverdi den dagen du vil bytte bolig.

 

Fliser

Velg presise fagfolk du kan stole på. Flisarbeid stiller store krav til nøyaktighet. Vi påtar oss flisarbeid til alle bruksområder. Det være seg bad, gang, kjøkken, vaskerom, trapp, terrasse mm.

 

Skifer

Skifer er et naturprodukt som passer godt til både inne og utemiljø. Steinen fåes i mange varianter og kan benyttes på vegger, gulv og peiser mm.

Vi kan også levere skifer til de som ønsker å gjøre arbeidet selv.

 

Ildsted

Har du ønsker om et nytt ildsted, eller har anskaffet et ildsted som trenger montering? Vi monterer/demonterer og bygger opp alle typer ildsted, inkludert rehabilitering av piper. Alle ildsted blir kontrollert og nødvendig dokumentasjon blir innsendt for godkjenning.

 

Mur og puss

Vi ufører alt innen mur og pussarbeid, små som store oppdrag.